Nieuwe abri’s in Utrecht geplaatst

We zagen dat in Utrecht nieuwe abri’s zijn geplaatst. En niet weinig ook, want onze zoektocht naar abri locaties zag maar liefst 200 nieuwe abri punten.

Fantastisch nieuws dus voor adverteerders die fan zijn van abri Utrecht, want er zijn als adverteerder in bushokjes verschillende mogelijkheden in deze mooie stad

Kwalitatieve abri locaties

Omdat abri’s de voordeur van het OV zijn, vond met het belangrijk dat de kwaliteit ervan hoog genoemd kan worden en dat er veel aandacht voor duurzaamheid is. Bij de aanbesteding van de abri reclame zal het duurzaamheidsaspect hebben meegewogen in de beslissing welk bedrijf de klus gegund krijgt en de abri’s mag bouwen in de historische stad.

Hoe oud waren Utrechtse abri’s?

Wel 20 jaar oud waren de abri’s in Utrecht. Hierdoor zagen vele abri’s er totaal niet meer uit en de fabrikant had ook geen reserve spullen meer om oude abri’s op te knappen. Uiteraard konden door dit gegeven de abri’s ook niet bepaald duurzaam worden genoemd. Bij de keuze van de nieuwe abri’s heeft de provincie hoog ingezet op duurzaamheid.

Bushokjes

Belangrijke elementen van de groene bushokjes die genoemd moeten worden zijn de aanwezigheid van een bankje voor mensen die wachten in een abri op de bus, een mooie prullenbak, een informatiebord voor reisinformatie en natuurlijk een hippe ledverlichting.

Maar dat is niet alles, zelfs zonnepanelen zijn aangebracht voor duurzame stroom voor de abri. Inmiddels zijn de nieuwe abri’s op de meeste plekken in Utrecht geplaatst en kan iedereen genieten van deze prachtige bushokjes.

Adverteren in Utrecht

Wil je adverteren in abri’s rondom Utrecht? Vraag dan een mediabureau om een offerte. Zij vergelijken meerdere reclame offertes voor jou, zodat je betaalbaar met abri’s kunt adverteren in de Domstad.