MSI laptop kopen in 2020

MSI i7

MSI wordt wereldwijd beschouwd als een toonaangevend merk in games en eSports. MSI-producten zijn vooral gericht op de gamers. De belangrijkste ontwikkeling binnen het bedrijf is gericht op notebook PC’s, grafische kaarten, desktop PC’s en op het moederbord. MSI producten zijn gecategoriseerd in gaming series en prestige series.

Nieuwste i7 processor

MSI i7De producten onder de gaming serie zijn GT series, GS series, GE series, GP series, GL series, GF series en GV series. De PE en PL producten zijn onder prestige serie. Hun producten komen met de recentste 8ste de i7 processor, Windows 10, mechanisch toetsenbord en een touchpad/numeriek toetsenbord met dubbele functies.

Door hun verschillende producten en functies, wordt MSI beschouwd als een van de beste laptop merken. Wil je ook een MSI laptop kopen voor je werk, thuis of school? Zeker geen slechte keuze!

Gaming laptop MSI

Wel moeten wij hierbij opmerken dat dit merk dus echt gericht is op de mensen die een laptop zoeken voor het gamen. Als je jouw laptop alleen voor het werk of voor school nodig hebt dan is het niet de beste keuze om voor te gaan. je kunt er natuurlijk wel voor kiezen, maar door de prijzen is het niet de meest voor de hand liggende optie.

Wil je daarentegen wel gamen of draai je vaak zware programma’s dan zijn de laptops van MSI zeker een goede optie om te overwegen. Kijk zeker eens bij de Mediamarkt, hier hebben ze een groot aanbod als het aankomt op de beste laptops van MSI van dit moment.