Als ZZP’er met Payrolling aan de slag 

Wellicht heb je wel eens van payrolling gehoord. Dit is aantrekkelijk voor iedereen die geen zin meer heeft in de algemene zaken die komen kijken bij de administratie van een bepaald bedrijf.  

Payrolling 

Nu is het alleen zo dat niet alleen grote bedrijven baat hebben bij payrolling, ook de ZZP’ers doen er verstandig aan om een payroll Zwolle bedrijf in te schakelen. Omdat niet iedere ZZP’er weet wat de voordelen zijn hebben wij dit artikel geschreven, na het lezen weet je precies wat Payrolling jou te bieden heeft als zelfstandige.  

Payrolling constructie voor ZZP’er 

Voor de mensen die nog niet weten wat payrolling precies is: bij een payroll constructie geef je het ‘eigendom’ van je zaak uithanden aan een ander bedrijf. Je blijft nog gewoon eigenaar, maar je hoeft een hele hoop zaken niet meer zelf te doen. Hieronder valt onder andere het versturen van facturen, dit hoef je niet meer zelf te doen. daar komt ook nog eens bij dat je niet meer zelf achter alle aftrekposten hoeft aan te lopen, het payroll bedrijf zorgt namelijk voor jouw vergoeding.  

Lage tarieven 

Dankzij deze constructie kun je gewoon als ZZP’er aan de slag, zonder dat je zelf als deze vervelende en vooral saaie taken op je hoeft te nemen. Hier betaal je natuurlijk wel voor, echter zijn de prijzen relatief laag. Dit maakt payroll professionals een uitstekende investering voor de ZZP’ers die hun eigen ding willen doen, maar die geen zin meer hebben in al die administratieve taken.